Over Ikwilfotograferen.nl

Over Ikwilfotograferen.nl

 

Ikwilfotograferen is een initiatief van Bart Ros en Matthijs Bettman gestart in 2019. Wij zijn dit platform gestart om fotografen en fotografie liefhebbers samen te brengen en zo samen leuke en mooie dingen te kunnen doen met fotografie. Niet iedereen heeft de tijd en mogelijkheden om het onderzoek te doen naar locaties.

Daarnaast is het leuker en natuurlijk veiliger om samen iets te ondernemen. Altijd met het doel om nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te leren kennen. Daarvoor bieden we dan ook een serie leuke Photowalks aan in verschillende steden en met verschillende thema’s. Ook bieden we gelimiteerde Photowalks aan in bijvoorbeeld de Herst of de winter met dit thema. Ook hebben we een altijd groeiend aanbod aan Masterclasses en workshops. Deze allemaal met een eerlijke prijs zodat deze voor iedereen bereikbaar blijven.

 

Fijn samen fotograferen en nieuwe locaties leren kennen?

Samen is natuurlijk altijd leuker dan alleen. Of heb je soms tips en tricks nodig over je camera? Ook daar helpen we je graag bij. Kijk snel bij ons aanbod.

De Makers

Foto van Bart Ros

Over Bart Ros

Bart Ros is een 40 jarige Stadsfotograaf en multimedia deskundige. Hij is bijna dagelijks te vinden bij de IJssel of in de stad voor mooie nieuwe plaatjes. Daarnaast levert hij ook beelden aan de VVV en hotelketens. Ieder jaar brengt hij een kalender uit met zijn beelden en is bezig met zijn 2de boek “buitengewoon Deventer & en omstreken”

foto van Matthijs Bettman

Over Matthijs Bettman

Matthijs is 30 jaar oude landschapsfotograaf met een passie voor het bos. Matthijs zijn foto’s onderscheiden zich door het gebruik van kleur en door bekende locaties er nieuw uit te laten zien. De foto’s van Matthijs zijn onder andere gepubliceerd bij verschillende reisbureaus, reisbladen en bij National Geographic.

Wil je meer weten over wat Ikwilfotograferen.nl doet? Of gewoon een keer op de koffie?

Vul ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

4 + 6 =